tisdag 19 mars 2013

-20 kg today!

För exakt ett år sen vägde jag 20 kg mer än vad jag gör idag. Sjukt skönt att de är väck kan jag lova. Känner mig inte som ett kylskåp längre som inte orka ett skit. Numer kan jag springa upp för trapporna hemma utan att bli andfådd. Bor högst upp och hatade det för ett år sen.
Det har varit ett slitande år också. Jag har tränat stavgång i spåret med min kompis "A" som då vägde 40 kg mindre än mig. Jag körde i samma tempo som henne och var på vippen att "dö" ibland. Men med bra pepping och en jädrar annamma så fixade jag det. Efter operationen den 19:e feb har jag gått ner 6 kg så de andra 14 fick jag slita som fan med. Nu har jag ju fått ett verktyg genom gbp som gör att jag inte kan äta lika mycket som förr och inte massa fett och sött så jag ser fram emot ett underbart liv. Nu är det bara att försöka sätta fart med träningen också men idag såg det dystert ut. Massor med snö så det blir till att invänta barmark innan jag kör igång med stavgång igen.

6 kommentarer:

 1. Hejja dig och grattis till dem 20 kg minus =)

  SvaraRadera
 2. Tack tack! det värmer med en kommentar då och då :)

  SvaraRadera
 3. Vad bra!!du ska se att det är lönt :)
  Det känns så befriande att gå ner i vikt utan att stirra sig på allt.
  Det blir ännu bättre sen!!
  Jag har blivit gladare nu än vad jag var innan jag bestämde mig för operationen.Den enda jag ångrar är...varför jag inte har gjort detta innan!!Fast jag gräver inte ner mig för det,jag har fått en chans till att leva många,många år till :) Jag är 48 :)
  Kram på dig!!Sommaren väntar i hörnet...kanske? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt inlägg. Känns bra att höra. Dessutom är jag mycket gladare redan nu och ser bara positivt framåt. Ska bli så jäkla skönt att slippa gå på tjockis-avdelningarna och välja bland ett litet urval.

   Radera