onsdag 20 mars 2013

Har varit galet sugen på sockerkaka flera dar

Nu äntligen så fick jag en bit. Det var det godaste jag ätit på evigheter. Tänk er : Ett glas saft och sockerkaka, mums! Kroppen fixade det galant och det bästa av allt är att jag bara kan ta en liten skiva och inte som förr: En hel sockerkaka! Ja, det är sant! Jag kunde verkligen trycka i mig en hel sockerkaka på en kväll. Ingen som såg bara jag. Jag var mästare på att smygäta stora mängder. Det ska jag berätta mer om i kommande inlägg.

3 kommentarer:

 1. Vad gott!!
  Jag har aldrig varit sugen på sötsaker men efter op har jag blivit det...Och jag vill äta äppelpaj med vaniljsås,fy fy vad sugen jag är.Så idag ska jag baka,ja just det...jag som inte heller tycker om att baka ,ha ha.Men det ska ätas,det gör inget om det är bara en liten bit.
  Passa på att säga att min mage rymmer nästan 2 dl.Och just nu går min viktnedgång väldigt sakta.
  Vi får se,vad som händer nästa vecka :)Rädslan o osäkerheten är där när man ser att vågen inte visar nåt :p
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj så gott! tror inte min magge skulle fixa det. Sötsaker går ju inte speciellt bra att få i sig. Mår illa som fanken då. Hur länge sen är det du opade dig? kram

   Radera
 2. :) Jag op den 5 nov 2012.Jag var inte ens nervös,jag har varit positiv sen den dag jag fick operationen.När man vet vad man vill så hänger man inte på sig över vad som helst.Jag har inte klagat eller inte ångrat mig en sekund.Inte ens att mitt liv har förändrats och jag är inte så social med maten som jag var förut.Nu tänker jag på att jag åt en jävla massa mat fast jag har alltid förnekat,har alltid sagt att jag äter lite.....men det har jag inte gjort om jag tänker på hur jag äter idag.Men man ljuger för sig själv :p
  Jag älskar Rioja viner,men klarar inte att dricka...det svider i min mage...så jag avstår.Det gör mig ingenting.
  Äta i en liten tallrik gör jag inte det heller,jag tar den vanliga tallriken men äter lite.Jag mår bra,går mycket och ska lära mig att åka rollerblades :)hoppas jag inte slår ihjäl mig,ha ha.
  Just nu befinner jag mig i Spanien,det är 20 grader :) njuter av solen varje dag.Om en månad åker jag hem.
  Ha det jättebra och soliga kramar.

  SvaraRadera