tisdag 26 mars 2013

Svårt att hitta dryck som funkar

Jag har nu testat det mesta i deyckesväg och knappt nåt funkar förutom vitt vin. Helt sjukt! Vatten är värst och vitt vin är bäst. Vägrar bli alkis och har funnit att färskpressad äppeljuice funkar lite i alla fall. Nån som har nåt tips???? Ingen skulle bli gladare än jag.

4 kommentarer:

 1. Hej jag op den 14 mars på St Görans, jag håller med jättesvårt med bara vatten men ja blandar med Fun light, tycker det är värre med mat, läser din blogg och sett att du åt hamburgare ganska snabbt o att det funka jag kanske är för feg att prova, är sugen på lite olika saker men det kommer väl sedan håller mej veckan ut med pureer .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror bestämt att man måste våga prova olika mat. Bara att tugga väl gör det ju till puré. Det som funkar bäst på mig är fisk och kokt potatis och grönsaker och lite sås. Men igentligen är det bara att hålla sig borta från sött och fett om man inte vill ha diarré förstås :) allt kommer bli bättre. Det kan jag lova! Kram och lycka till med ditt nya liv

   Radera
 2. Ha lite citron i vattnet. Fun Light funkar ju oxå.
  Alla är olika,det som funkar för den ena funkar inte för den andra.Jag älskar rött vin,men efter op.går inte alls att dricka.Ananas Juice?
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Jag har också svårt med vatten. för mig funkar bravo tropisk juice utan fruktkött bäst, dock inte så hälsosamt antar jag :P Men jag har fått tips om att vatten är svårt för att det har en ytspänning. Har man i något som bryter den så blir det lättare att dricka. Typ lite citron, gurkskiva, fun light....
  hoppas det bara är för en tidsbegränsad period. vill ju kunna dricka vatten!!
  kramar

  SvaraRadera