söndag 24 februari 2013

I morgon blir det nog ett samtal till doktorn

Jag mår oförskämt bra men nu har jag hittat nåt att gnälla över. Jag har nämligen fått som håll i maggen. Känns som jag kutat för fort men det kan jag lova att det har jag inte gjort idag. Det har hållit i sig konstant hele dan. Återkommer efter doktorns utlåtande.

För övrigt kan jag bara konstatera att jag aldrig är hungrig längre och det är svårt att få i sig det man ska. Sen kan jag även konstatera att jag krymper och det börjar kännas nu. Kommer väl se ut som fan i skinnet sen men det tar vi då. Finns ju plastikkirurger också som vill skinna oss med häng. Tur se finns i alla fall.

Puss och god nattis nu...

4 kommentarer:

 1. Men vad härligt att det ändå går så bra fast tiden inte riktigt räcker till ;) Vilken tur att du klarat dig från komplikationer. Visste inte att det var vanligt, trodde det var mer ovanligt. Usch då jag som ska göra samma op som du :/ Men strumpor, sprutor o blåsa det går bra för mig också. Fortsätt på din positiva resa o jag följer med spänning den, :))

  SvaraRadera
 2. Så trevligt att du kan känna hur du krymper.Det är min bästa känsla ;)
  Hoppas doktorn har något bra svar till ditt håll. Jag är mycket nyfiken på vad han har att säga.
  Själv har jag dietistbesök idag. Första halvleken på flyt är avklarade och imorgon går jag in i vecka 3 :P
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Tack för din ärliga blogg om hur pissigt allt kan kännas o hur jäkla bra allt känns nästa dag.
  Jag står på kö just nu för en op men har inte fått min tid ännu o jag dör av väntan även om jag inte alltid tänker på den.
  Jag kommer följa dig from idag för o läsa om allt som kommer att hända mig inom kort ;)

  Mvh Rosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rosa! Kul att du gillar min blogg. Jag kör med öppna kort. Lite terapi för mig själv och kanske hjälp för andra. Hoppas du får en tid snart. Den där väntan är inte rolig. Men allt går så fort. Redan en vecka sen jag opererade mig. Kram och grattis till art du valt gp op.

   Radera